Kiderült! Ő vesztette életét a pilisszentkereszti horrorbalesetben - Mindenkit sokkolt a hír

Kiderült! Ő vesztette életét a pilisszentkereszti horrorbalesetben - Mindenkit sokkolt a hír

Dániel még 25 éves sem volt, amikor tragikus autóbalesetben elhunyt. Ismerősei szerint rajongott a munkájáért, de mindössze három napot szolgálhatott.

Szörnyű esetről számolt be a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn reggel: egy fiatal, 25 éves bajtársukat gyászolták, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el.
Dombai Dániel tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója 2023. július 31-én, életének 25. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetésének időpontjáról később adunk tájékoztatást
- írták.

A bajtársak szívszaggató üzenetben búcsúztak szeretett bajtársuktól a Facebook-on.

Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok
- írták kollégái a közösségi oldalakon.
Úgy tudjuk, hogy a Veszprém megyei fiatal férfi már gyerekkorától fogva rendvédelmi szervnél szeretett volna szolgálni, ugyanis rendészeti szakközépiskolába járt. Bár gazdasági szakon végezte az egyetemet, utána tűzoltónak tanult, és lelkesen kezdett neki imádott szakmájának.

Kedves, udvarias, remek ember volt, aki előtt ott állt az egész élet. Nem hiszem el, hogy ilyen hamar kellett távoznia, még rengeteg dolga lett volna itt
- mondta a férfi egyik ismerőse.Hozzátette, ő úgy tudja, hogy Dániel a tragikus hajnali balesetben vesztette életét Pilisszentkeresztnél. A szomorú esetről a rendőrség is írt, tájékoztatásuk szerint a 24. életévét betöltött férfi és 19 éves női utasa a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében haladt, amikor - eddig ismeretlen okokból - az árokba hajtott. Hozzátették, hogy a fiatal sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

- A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők - közölték. Hozzátették, hogy az eset pontos körülményeit vizsgálják.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap