MOST ÉRKEZETT: Mindenkit azonnal leszállítottak a MÁV vonatáról – Olyan súlyos tragédia történt, hogy sokkot kaptak az emberek...ÍME a részletek:

MOST ÉRKEZETT: Mindenkit azonnal leszállítottak a MÁV vonatáról – Olyan súlyos tragédia történt, hogy sokkot kaptak az emberek...ÍME a részletek:

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!

Egy szomorú hírrel kezdődött a pénteki nap Agárdnál. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint egy kerekesszékkel közlekedő férfi vesztette életét egy vasúti átjáróban, amikor egy vonat elgázolta.
A tragédia nem sokkal reggel hét óra előtt történt, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban. A jelentések szerint a férfi a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elé került, amely sajnos nem tudott időben megállni. Az ütközés következtében a 45 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset híre sokkolta az agárdi közösséget
A vasúti átjárók veszélyeit régóta ismerjük, és ez az eset ismét felveti a kérdést, hogy milyen intézkedéseket lehetne tenni a hasonló tragédiák elkerülése érdekében.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság azonnal vizsgálatot indított a baleset körülményeinek tisztázása érdekében. A helyszínelés során a rendőrség szakértői megpróbálják kideríteni, hogy pontosan mi vezetett a tragikus eseményhez, és milyen körülmények között történt az ütközés.

A vasúti átjárók biztonsága régóta vita tárgyát képezi. Bár sok átjáróban vannak fény- és hangjelzések, valamint sorompók, mégis előfordulnak balesetek. A vasúttársaságok és a helyi önkormányzatok együttműködése elengedhetetlen a biztonságosabb környezet kialakításában.

Forrás