Brutális, amit most a Fricskás táncossal nyaraló Tóth Gabi kap - Olyat szúrtak ki rajta...MUTATJUK

Brutális, amit most a Fricskás táncossal nyaraló Tóth Gabi kap - Olyat szúrtak ki rajta...MUTATJUK

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának a híre még csak nemrég robbant, de úgy tűnik, hogy az énekesnő máris Rovinjban nyaral az új kedvesével. Az egyik Reddit csoportban pedig fotókat is megosztottak róluk, amin tisztán látszik, hogy Tóth Gabi ruhadarabokat kötött a hajába, ezt látva pedig beindult a kommentlavina.
"Mindeközben Rovinjban - Gabi, a fejkendő és Fricska fiú. Tutira nem mernék a “sapkája” alá beszagolni 🥴" - írta a poszt szerzője.

"Mi az a sok rongy a fején?" - értetlenkedett valaki más.

"Lehet a fricska fiuknak a hosszú hajú nők a zsanerei, és Tóth Gabi most így oldotta meg😆 Nem lepődnék meg, ha 1 honap múlva hajhosszabbítást csináltatna. Mindig az aktuális pasijahoz alkalmazkodik" - kontrázott a harmadik.

"Nekem mindig a Harry Potterből Mógus jut eszembe, amikor meglátom a fejkendős képeit :DD" - vitte be a kegyelemdöfést a harmadik.
A hozzászólók közül többen voltak, akik ekézték az énekesnőt, de olyan is akadt, aki a védelmébe vette. Megpróbálta megérteni az énekesnőt:

"Két dolgot nem értek: Gábor magához költöztette a kislányt = vigyáz rá míg asszonyka nyaralgat? Ez nem számít magához költöztetésnek

Mégis mi miatt sokallt be Gabi? Egyáltalán nem célom őt védeni, mert borzalmas nőszemely, de a séfek séfében Gábor se volt kellemesebb, arrogáns volt, kivagyi aztán sértődött óvodás. Nem hiszem, hogy könnyű lehet vele és el tudom azt is képzelni van pár szokása, amiket most nem szeretnék megnevezni, de amik miatt a vele élés egy idő után nem volt már buli. Nem hiszem, hogy annyira szent...mint ahogy anno csutit is égbe magasztalták, róla is megvan a véleményem" - írta egyikük. Mire így reagált valaki más:

"Ugyanezt gondolom! Megvolt az oka, hogy ez történt, ahogy mindig megvan. De nem is ez a baj, hanem, hogy ilyen hirtelen lehet hátat fordítani mindennek és az én szememben egy gyermek elhanyagolására nincs mentség."

Mutatjuk a bejegyzést:
@tothgabi - Mindeközben Rovinjban - Gabi, a fejkendő és Fricska fiú. Tutira nem mernék a “sapkája” alá beszagolni 🥴
by u/Redditer7654 in talk_hunfluencers


Krausz Gábor és Tóth Gabi válása felkavarta az állóvizet a hazai sztárvilágban. Az egykori állompár egy-egy nyilatkozatot adott ki, melyben kapcsolatuk végét jelentették be, ám azóta nem kommentálták a válásuk hírét. Tóth Gabi pedig a magánéletéről sem nyilatkozott.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap