Súlyos tragédia érte Krausz Gábort - EZT kellett átélnie

Súlyos tragédia érte Krausz Gábort - EZT kellett átélnie

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!
Szívszorító, amit át kellett élnie.
Krausz Gábor az ominózus közös közlemény óta nem szólalt meg szakításáról gyermeke édesanyjával Tóth Gabival. A neves séfet sokat láthattuk képernyőn, és már abból is tudható, hogy nem az a vagdalkozó, hangos típus aki mások előtt éli meg érzelmeit. A Story felidézte azt az utat, amit Gábor bejárt, amire eljutott odáig, hogy családot alapítson, apa legyen.
Krausz Gábort tízévesen érte élete tragédiája, meghalt az édesanyja. Boldog családban éltek húgával, Gábor nagyon anyás volt. A harmóniának egy pillanat alatt vége lett. Amikor édesapja újból megházasodott, lett egy nevelőanyja, akinek a fia annyi idős, mint ő. Ahogy fogalmaz, igyekeztek szeretni őt, de sokáig nem hagyta, két-három év is eltelt, mire összeszoktak, és kialakult a szeretet köztük. Azt mondja, nagyon sokat köszönhet nevelőanyjának, hiszen több középiskolából is kirúgták fegyelmi okokból, végül ott érettségizett le, ahol nevelőanyja tanított.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap