Lesújtó hírek jöttek Reviczky Gáborról az imént! Sajnálattal közöljük, hogy...

Lesújtó hírek jöttek Reviczky Gáborról az imént! Sajnálattal közöljük, hogy...

Nagyon rossz hír érkezett Reviczky Gáborról az imént
Sajnálattal közöljük, hogy tovább romlott a rákkal küzdő Reviczky Gábor állapota: „Színházra most nem vagyok alkalmas” Szívszorítóan vallott a betegségéről a 74 éves színész.
A rákkal küzdő Reviczky Gábor aggasztó fejleményről számolt be az ATV Húzós podcastjében, ahol elárulta, romlott az állapota: ötszörös csontáttéte mellett nyirokmirigyrákkal küzd, a színházi munkára pedig jelenleg alkalmatlan, mert nagyon hamar elfárad – írja a Blikk. Arról is beszélt, hogy immár nehezebben viseli a betegséget és a kezeléseket. Színházra most nem vagyok alkalmas. (…) Forgatok, és ott is elfáradok, (…) ez valószínűleg a kemótól van” – vallotta be Reviczky Gábor, aki azt is elmesélte, hogy mielőtt kiderült a betegsége, már évek óta benne lappangott a súlyos kór.

Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már 10 éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” – mondta el a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész, aki továbbra is igyekszik pozitívan hozzáállni a betegségéhez.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap