Covidos lett majd ezt követően elájult a magyar énekes - ILYEN állapotban van jelenleg:

Covidos lett majd ezt követően elájult a magyar énekes - ILYEN állapotban van jelenleg:

„Még mindig nincs vége, ismét egyre több a fertőzött. Mindenki vigyázzon magára!” – üzente Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere.
A Lobó-Szalóky Lázár közösségi oldalait követő több mint tízezres tábornak feltűnhetett, hogy az énekes október eleje óta semmit nem posztolt. Aki pedig ismeri a Dirty Slippers énekes-gitárosát, tudja, hogy Lázárra a kezdetek óta jellemző a közösségi médiában való közvetlenség, illetve, hogy nem csak gyakran posztol, de a kommentekre is válaszol.

Lapunk felkereste az énekest, akit a budapesti otthonában, lábadozás közben értünk el. Lobó-Szalóky Lázár megkeresésünkre elmondta:
„Több mint két hete kaptam el a koronavírust, amely sokkolt. Úgy gondoltam, ha már eddig megúsztam és három oltást is felvettem, talán engem elkerülhet ez a borzalom, de mint kiderült, tévedtem. Sajnos, a tágabb baráti körömben is többen beszámoltak arról, hogy hasonló tünetekkel, nagyon magas lázzal, gyengeséggel, komoly fájdalmakkal küzdöttek. Én az egyik éjszaka, amikor a magas láztól nem tudtam pihenni, még el is ájultam. Nem vagyok egy ijedős arc, de komolyan elkapott a covid. Sajnos, kijelenthető, még mindig nincs vége, ismét egyre több a fertőzött. Mindenki vigyázzon magára!”

Az énekes hozzátette: azért is roppant kellemetlen volt az elmúlt két hét, mert a felesége (és zenésztársa a Dirty Slippersben), Ferenczi Bebi a Madách Színház vadonatúj sikerprodukciójában, a SIX Musicalben zenélt – olyan kiválóságokkal többek között, mint Peller Anna, Muri Enikő énekesnők, valamint Felszegi Dalma zongoraművésznő, –, így lemaradt a premierről, s tegnap csak az utolsó előadáson tudta megnézni. Ráadásul több angliai rádióinterjúját is át kellett ütemeznie.

A Dirty Slippers egyébként rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött: nemrég zsúfolt ház előtt adtak koncertet egy londoni klubban, valamint Angliában és Ausztráliában feljutottak rádiós toplistákra, egyetlen magyar zenekarként.

Wide Open című legújabb szerzeményüket a legnagyobb brit rockzenei rádió, a Planet Rock is bemutatta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap