Megtörtént a hivatalos bejelentés! Már biztos - Csobot Adéltól kell búcsúznunk

Megtörtént a hivatalos bejelentés! Már biztos - Csobot Adéltól kell búcsúznunk

Csobot Adél másodszor kapott filmszerepet. Az énekesnő a Cicaverzum című alkotásban játszik. A kétgyermekes édesanya most azt is elárulta, hogy az énekesi pályának végleg búcsút mondott-e, illetve, hogy zavarja-e, ha énekesnőként hivatkoznak rá.

„Rendben van az énekesnő is, de akár azt is odaírhatják, hogy színésznő. A kompromisszumos megoldás pedig az előadóművész, végül is annyi mindenbe belekóstoltam már. Eddig az énekesnői karrierem tartott a legtovább, úgyhogy nem csoda, ha azzal azonosítanak”
– nyilatkozta az nlc.hu-nak a fiatal édesanya.

Csobot Adél az elmúlt években háttérbe szorította az énekesi karrierjét, noha annak idején az X-Faktorban hatalmas sikert ért el női eladóként.

„Ha szünet, annak jó hosszú. Nem tudom. Ez nyilván nehéz. A gyerekeim születésével ért véget az életemnek ez a része, de nem tudom, hogy ez szünet vagy sem. Azt viszont tudom, hogy a zenéhez még mindig van közöm A Cicaverzum utolsó dalát is én énekeltem fel, és ha lesznek még ilyen jellegű énekes feladataim, annak mindig örülni fogok. Az biztos, hogy annak a fajta zenészlétnek, ami állandó országjárással és sok-sok fellépéssel jár, már vége”
– nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki hozzátette: nem hiányoznak neki a fellépések, mert ma már egy teljesen más életet él, amibe az nem férne bele.

Csobot Adél arról is vallott, hogy az elmúlt években már sokkal tudatosabban éli az életét, ami szerinte a korral is jár, illetve a gyerekeinek is köze van hozzá.

Persze, olykor szeretem, ha spontán történnek a dolgok, szeretem, ha sodródhatok egy bizonyos fokig, de két gyerekkel, családosan ennek már vannak határai
– mondta Adél, aki hamarosan beköltözik a balatoni álomházukba a párjával, Istenes Bencével és a két gyermekükkel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap