Nem hallgatott tovább Krausz Gábor! Kipakolt a válásáról, megdöbbentő, ami kiderült

Nem hallgatott tovább Krausz Gábor! Kipakolt a válásáról, megdöbbentő, ami kiderült

Először beszélt a Tóth Gabival történt válásáról.

Krausz Gábor a Dancing with the Stars harmadik részében nagyot táncolt Mikes Annával, és a tűzforró han gulat mellett még valami másra is sor került. A sztárséf most először beszélt házassága megromlásáról, megtörte a csendet.
Krausz Gábor válása A szombat esti táncot egyenesen elvált férfiaknak ajánlotta, és úgy tűnik nem véletlenül. A válás gondolata foglalkoztatja a sztárséfet, aki saját bevallása szerint már lezárta a múltat, bár nagy pofonként érte őt a válás.
"A nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg, hogy ha váratlanul jön. Nagyon nehéz feldolgozni, hogy ami megszokott volt, mostantól nincs. Hogy kifelé erőt mutass, miközben belül romokban vagy" - fogalmazott Krausz Gábor.

Majd hozzátette:

"Átgondoltam, miben hibáztam, sok segítséget kaptam a családomtól, a barátaimtól. Nagy szerencsém volt, hogy találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez pedig a tánc."

Mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy mit gondolsz Krausz Gábor az újrakezdésről. Most erről is megszólalt:

"Az újrakezdéshez erő kell. És aztán meg kell nyomni a reboot gombot és újra kell csinálni mindent. Úgy érzem, nálam ez sikeresen le lett zárva."Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap