Teljes döbbenet! Megjelent Berki Krisztián Hajdú Péternél és EZT tette:

Teljes döbbenet! Megjelent Berki Krisztián Hajdú Péternél és EZT tette:

Két véglet van: valaki vagy hisz a spirituális dolgokban, vagy teljesen elzárkózik tőle. Hajdú Péter is inkább megtagadta ezeket, egészen addig amíg egy hátborzongató éjszakán meg nem jelent nála barátja, Berki Krisztián szelleme.
Az eset Krisztián halála utáni napokban történt, Péter és kedvese Eszter elaludtak a tévé előtt a kanapén, kisfiuk pedig a fenti szobában, ám egyszer csak furcsa dolog történt. "A Krisztián halála után pár nappal történt valami furcsa. Az Esztivel néztük a tévét a nappaliban, a kisfiunk pedig fent aludt a szobájában. Közben mi is elaludtunk a kanapén, majd csörömpölésre ébredtünk. Mind a ketten ugyanarra a csörömpölésre. Körülnéztünk, nem volt semmi, úgyhogy elaludtunk megint. Aztán ismét megtörtént… "– kezdte a műsorában Hajdú, aki először ezt annyira nem vette el, majd amikor ez többször előfordult már kezdett megrémülni.
"Megfogtam a nagy kést, kimentem a kertbe, minden bokorba körülnéztem, de semmi. Aztán eszembe jutott, hogy a konditermünkben van egy gépház, lehet ott történt valami. Lementünk, és fura zúgást hallottunk, a csörömpölést már nem. Ez a zúgás viszont abból a kondigépből jött, amit szinte soha nem használtunk"

– mesélte a műsorvezető, de ami ezután történt arra senki nem volt felkészülve.

"A gép elején van egy kvarc kijelző, ami elemes. Gondoltam leszedem, mert lehet, hogy kifolyt az elem, és az okozott zárlatot, ezért zúg minden. Először egpróbáltam a hátuljáról lepattintani, de nem sikerült, ezért utána előről próbálkoztam.

Ránéztem a kijelzőre, és azt írta ki, hogy Berki… "- mondta a műsorvezető aki szólt párjának is, hogy ő is nézzen rá.

"Ahogy megláttam, kiabáltam az Esztinek, hogy jöjjön le. Nem mondtam neki semmit, csak azt, hogy nézze meg a kondigépet. Ő elkezdett sikítani. Magyarul nem csak beképzeltem azt, amit látok, hanem valóban ott volt, hogy Berki "– tette hozzá Péter, aki azonnal felhívta Kovács Magyar Andrást, aki végül segített neki elengedni Krisztián lelkét.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap