A Vodafone örömmel értesítette ügyfeleit a brutális áremelkedésről

A Vodafone örömmel értesítette ügyfeleit a brutális áremelkedésről

A cég szerint jelentősen csökkennek az ügyfelek terhei azzal, hogy „csak” ennyi emelést és „csak” márciustól kell fizetni. Emelhetnének ugyanis 22 százalékot is, amennyi az infláció volt a KSH szerint idén.
A Pénzcentrum egy olvasótól közöl egy furcsa levelet, amelyet a Vodafone küldött neki.

Azt írják benne, hogy ugyan lesz díjemelés, de m nem akkor, amikorra várták: mivel a fogyasztói árindex alacsonyabb lesz a vártnál, ezért 22 helyett „csak” 15 százalékos áremelésre kell hogy készüljenek az ügyfelek.

A lap szerint az olvasójuk nem pontosan érti, minek kellene örülnie, mikor megkapta a levelet. A cég szerint jelentősen csökkennek az ügyfelek terhei azzal, hogy „csak” ennyi emelést és „csak” márciustól kell fizetni.
„Kedves Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy az elmúlt hónapok kedvezőbb gazdasági hatásai, továbbá ügyeleink anyagi terheinek mérséklése érdekében 2024-ben az előző évi KSH fogyasztói árindex alapján számított 22,01 százalékos díjkorrekció helyett jelentősen kedvezőbb, mindössze 15,4 százalékos díjkorrekciót alkalmazunk a publikus tarifákat használó lakossági és kisvállalati ügyfeleink esetében”

– írta levelében a telekommunikációs cég.”További könnyítés ügyfeleink számára, hogy a díjkorrekciót nem januártól, hanem 2024. március 1-től érvényesítjük. Mindezzel egyidejűleg az ügyfelek számára nyújtott egyes kedvezmények mértéke is 15,4 százalékkal emelkedik, így az Ön számára nagyobb mértékű kedvezményt biztosítunk március 1-től” – folytatták.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap