Egy patak medrében találták meg a csütörtökön eltűnt miskolci kislányt - ITT vannak a részletek:

Egy patak medrében találták meg a csütörtökön eltűnt miskolci kislányt - ITT vannak a részletek:

Az egész internet egy 13 éves tinilányért aggódott, akit szülei kétségbeesetten kerestek. Képével volt tele az összes közösségi média. Végül a fiatalra egy patak medrében talált rá a kutyás mentőcsapat. Szerencsére nem esett baja.

Ahogy arról a család korábban beszámolt, 13 éves lányuk miután hazaért az iskolából, átöltözött, majd egy sporttáskával ismeretlen helyre távozott. A tinédzser nem vitt magával semmilyen személyes iratot. Sőt, a telefonját is otthon hagyta. Szülei azonnal értesítették a rendőrséget a történtekről, ugyanis rettegtek attól, hogy kislányuknak esetleg baja eshet.
Délután érkezett riasztás a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrkapitányságról a Neptun Mentőcsapat Kutyás egységhez, miszerint miskolci otthonából eltűnt egy 13 éves lány, aki nem ad magáról életjelet
– tudatta a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a közösségi oldalon.

A Neptun önkéntesei rövid időn belül 2 járművel, 3 fővel és 3 kutyával indultak a helyszínre. Szagmintát vettek, majd egy Kyra nevű mantrailinges kutyával kezdték meg az eltűnt tinédzser nyomvonalának követését, amely végül a Pece patak medrébe vezetett. A biztonság kedvéért, egy kontroll kutyát is elindítottak, a szintén mantrailinges Boyka nevű eb ugyanezt az útvonalat mutatta.
Közterületi kamera felvételeit lekérve megerősítésre került, hogy az eltűnt személy 12:14-kor abba az irányba haladt, ahová a kutyák vittek minket
– folytatta.

Ezután azonnal megkezdték a patak medrének átvizsgálását, ahová már a rendőrség munkatársai és egy rendőrségi kutya is csatlakozott. Nem sokkal később meg is találták a tinit, akinek szerencsére nem esett baja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap