Egyre közelebb kerül Palácsik Timi, Arnold Schwarzeneggerhez - Félreérthető helyzetben kapták le őket...ÍME

Egyre közelebb kerül Palácsik Timi, Arnold Schwarzeneggerhez - Félreérthető helyzetben kapták le őket...ÍME

Az egyik brit bulvárlap szerint több van Vajna Tímea és a 76 éves világsztár, Arnold Schwarzenegger között puszta barátságnál. A hírek szerint elcsattant köztük egy puszi is.
Arnold Schwarzenegger és Andy Vajna özvegye már régóta szoros barátságot ápol egymással. Timi, aki már jó ideje Amerikában él, mostanában sokszor tűnik fel a világsztár oldalán. Mint, ahogy arról a Blikk is beszámolt, a Terminátor sztárja és a magyar híresség nemrég együtt szelték a Los Angeles-i utcákat biciklivel, amiről Timi is több videót megosztott Instagram-történetében.
A DailyMail külföldi bulvárlap arról írt, hogy az akciófilmes legenda az egyik közös kerékpározás alkalmával arcon csókolta a magyar hírességet vasárnap. A lap kiemeli, hogy milyen óriási korkülönbség van a két fél között, mivel az özvegy 35 évvel fiatalabb. Majd arról írtak, hogy a helyzet azért különösen furcsa, mivel annak ellenére, hogy világsztár 2013 óta Heather Milligannel alkot egy párt, néhány nappal ezelőtt egy másik nővel csókolózott.

A képért KATT IDE

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap