Holnap reggelre olyan örömhírre ébredhetnek a magyarok, amire már nagyon régen vártak

Holnap reggelre olyan örömhírre ébredhetnek a magyarok, amire már nagyon régen vártak

Igazi örömhírt kaptak a magyar autósok, rengetegen vártak már erre.

Az utóbbi időszakban nagyon örülhettek a gépjármű-tulajdonosok, ugyanis a benzin, illetve a gázolaj literenkénti átlagára is több forinttal olcsóbb lett a töltőállomásokon. Éppen ezért féltek sokan, hogy hamarosan véget ér ez a széria, és ismét emelkedik az üzemanyag ára – most van egy jó hírünk ezzel kapcsolatban.
A Holtankoljak.hu információi szerint fellélegezhetnek a magyar autósok, ugyanis most sem lesz drágulás. Sőt, igazán jelentős árcsökkenésre számíthatunk, ugyanis november 15-től, szerdától a benzin literenkénti átlagára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb, a gázolajé pedig bruttó 20 Ft-tal – vagyis tényleg van minek örülni.
Szerdától 1 liter benzin átlagosan 587 Ft lesz, 1 liter gázolaj pedig átlagosan 606 Ft – ezek alapján egyértelműen megéri várni a tankolással, mivel rengeteget spórolhatunk.

Az persze még kérdéses, hogy ezek után pénteken hogyan fognak változni az árak, de reménykedhetünk abban, hogy ez az árcsökkenés továbbra is kitart, és ismét örömhírrel tudunk majd szolgálni – de természetesen az is benne van a pakliban, hogy a széria megtörik, és ismét áremelkedés lesz a hazai töltőállomásokon.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap