Kiderült! EZ áll a közleményben - Mutatjuk mi okozta csodálatos művésznőnk halálát

Kiderült! EZ áll a közleményben - Mutatjuk mi okozta csodálatos művésznőnk halálát

Galambos Erzsi 91 évesen is életigenlő volt, és abban reménykedett, hogy a fentieknek nagy tervei vannak vele, így akár az örökkévalóságig is élhet.
Sokan csak musicalkirálynőként vagy örökifjú dívaként emlegették Galambos Erzsit, hiszen éveket tagadhatott volna le, annyira jó kisugárzású, életerős és energikus művésznő volt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő idén lett volna 92 éves, de ezt első pillantásra szinte senki nem mondta volna meg róla. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja csütörtökön hunyt el méltósággal viselt betegségben.

A halálhíre Bodrogi Gyulát nagyon megrázta, mivel szakmailag és emberileg is sokra tartotta a pályatársát. A színművész hallott a betegségéről, de nem hitte volna, hogy ennyire komoly a baj. Galambos Erzsi az egyik utolsó interjújában, nyáron már arról beszélt, hogy felhőtlen vakációra készül a családjával, de aggódik amiatt, nehogy történjen vele valami, hiszen az ő korában már vigyáznia kell magára. Végül azonban a nagy soproni nyaralás mégsem jött össze, közbeszólt a betegsége, ezért a lánya szervezésével a szigligeti nyaralójukban gyűltek össze a szerettei.
"Sajnos betegség lett a családban, így le kellett mondanom a soproni wellnessről. Hogy jövőre mi lesz, elmegyünk-e, egyelőre nem tudom, nem tervezek előre. Így is minden nagyon szépen alakult. Mindenkinek olyat nyarat kívánok, amelyben részem lehetett idén. Igaz, nem egyszerre voltunk mind a heten jelen, de abban az öt napban, amit idén közös pihenésre szántunk, mindenkivel tudtam egy kicsit üldögélni, beszélgetni az én kedves diófám árnyékában" - taglalta a Story Magazinnak pár hónapja.

A színésznő egyébként imádta az életet és minden reggel hálát adott a sorsnak, hogy aznap is felébredhetett. Tavaly azt nyilatkozta, hogy még korántsem tervezi alulról szagolni az ibolyát, sőt egyre többet imádkozott ezért.

"Állandó levelezésben vagyok a Jóistennel. Írok neki, hogy 'ne haragudjon, hogy zavarom, biztos rengeteg dolga van, de lenne egy olyan kérésem, hogy ha lehetséges, az örökkévalóságot velem kezdje el. Tisztelettel: Galambos Erzsi'. De gondolatban minden reggel megköszönöm, hogy felébredtem. Jelen pillanatban még itt vagyok, tehát csak van valami köztem és a meghallgatás közt" - mondta el őszintén.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap