Meg kellett tennie! Megszólalt a történtekről Krausz Gábor

Meg kellett tennie! Megszólalt a történtekről Krausz Gábor

Krausz Gábor most először beszélt a válásáról. De szóba került a partneréhez, Mikes Annához fűződő viszonya is. Hónapokig hallgatott Krausz Gábor az érzéseiről, miután tönkrement a házassága Tóth Gabival, aki félrelépett a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Pap Máté Bencével. Ám mostanra annyira megerősödött testileg-lelkileg, hogy a Dancing with the Stars-ban már más elvált férfiaknak is tanácsot adott a sztárséf.
- A harmadik táncunkat szeretném az elvált férfiaknak ajánlani, saját példámon megmutatva, hogy honnan hová lehet eljutni - mondta a felvezető kisfilmben Gábor. - Nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam se hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön, és nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs. Hogy kifele erőt mutass, miközben belül egyébként romokban vagy. Ilyenkor az ember könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, hogy “hú, vége mindenek, mi lesz velem, hogy lesz…”

Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem és csenddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam és nagyon sok segítséget kaptam nyilván a családomtól, a barátaimtól. Nagy szerencsém volt, mert találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez a tánc. Azt érzem, ennek köszönhető, hogy én most nagyon felszabadult és önbizalommal teli vagyok. Az újrakezdéshez erő kell és aztán meg kell nyomni azt a reboot gombot és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy ez bennem sikeresen lezárult. Másfél hónap alatt eljutottunk odáig, hogy élő adásban táncolok és úgy érzem, hogy nagyon, nagyon sokat segített nekem ez az egész ahhoz, hogy túllendüljek bizonyos nehézségeken. Én azt kívánom, bárki, aki ilyen szituációba kerül, találjon egy motivációt, mert sokkal egyszerűbb felállni
A műsorban aztán egy erőteljes szambát táncoltak, aminek a végén úgy ölelték egymást, Gábor úgy nézett Annára, hogy abban láthatóan több volt, mint csak partnerség. És hogy ez így is van, azt Gábor bejegyzése is bizonytja, amely a műsor után jelent meg közösségi oldalán : “Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc”.

Nincs mindenkinek Annája…
Nyilván a zsűri sem ment el szó nélkül Gábor sztorija mellett, amikor értékelték a produkciót.

- Itt szúrtam el, hogy én nem ezt csináltam a válás után - nevette el magát Szente Vajk. - Úgy könnyű, hogy a válás után benyúlsz a ködbe, és előveszed Mikes Annát, de azért ez nem mindig így van…

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap