Mindenkit ledöbbentett! Melltartó nélkül állt kamera elé Tóth Gabi - ÍME

Mindenkit ledöbbentett! Melltartó nélkül állt kamera elé Tóth Gabi - ÍME

Az énekesnő bevállalós fotóval örvendeztette meg rajongóit.

Lassan egy hónap telt el azóta, hogy az énekesnő és Krausz Gábor bejelentette: elválnak az útjaik. Az egykori álompár válása mindenkit megrázott, akkora port kavart, hogy sokáig ténylegesen meg sem hallgatták a feleket.
Míg a sztárséf egy pár napra elvonult a világ zaja elöl, addig Tóth Gabi egy Ady-versbe csomagolva üzente a világnak: hiába ő lépett, neki is összetört a lelke. Nemrég pedig Tóth Veránál telt be a pohár, és kőkeményen kiállt testvére, Gabi mellett. Kihangsúlyozta, hogy húga karaktergyilkosságnak esett áldozatául.

Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette... de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla.
- védte meg húgát Vera.
Mindezek után, Tóth Gabi egy merész lépésre szánta rá magát. Szokásától teljesen eltérően egy szexi képpel örvendeztette meg rajongóit közösségi oldalán. A fekete-fehér fotón nagyon úgy tűnik, hogy Gabi ráadásul elfelejtett melltartót húzni a bőrkabátja alá.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap