Őrjöngenek a netezők: eltűnt egy alapvető gomb a Facebookról

Őrjöngenek a netezők: eltűnt egy alapvető gomb a Facebookról

Nagyon kiakadtak az androidosok, miután a Facebookról eltűnt egy alapvető fontosságú gomb: a visszalépés gombja. A Sun azt írja, a probléma számos okostelefonon jelentkezett, és egyelőre rejtély, hogy miért nem lehet visszalépni.

A portál megjegyzi, hogy úgy tűnik, a problémát egy nemrégiben kiadott szoftverfrissítés okozhatja. Ismertették: korábban az alsó, vissza gombot megnyomva a felhasználók visszatérhettek az utolsó képernyőre, amin voltak, most azonban erre már nincs lehetőségük, ugyanis ez a funkció teljesen felszívódott. Most csak úgy tudnak visszalépni, ha az oldal tetejére görgetnek és megnyomnak egy másik vissza gombot.
A netezők őrjöngenek a változás miatt: a Redditten és az X-en számos bejegyzést született, ahol a felháborodásuknak adnak hangot a felhasználók.

„Ma reggel Facebookoztam, és mikor rámentem egy posztra vagy egy fotóra, hiába nyomtam rá a vissza gombra, nem történt semmi” – írta egy kommentelő. „Az alkalmazás bal felső sarkában a vissza gombra kell kattintanom, amit eddig még soha nem kellett használnom, és ez annyira idegesítő” – panaszkodott egy másik, mintha ez lenne a világ legnagyobb gondja.
Volt, aki durvábban fogalmazott: „Kérem, oldják meg ezt a problémát, mert az őrületbe kerget.”

Bár már több napja él a probléma, a felhasználók eddig hiába panaszkodtak, nem oldották meg a helyzetet. Úgy tudni, egy szoftverfrissítés lehet a megoldás, ám erre még kicsit várni kell.

Ahogy arról lapunk is beszámolt: berobbant Magyarországra is a fizetős Facebook. Természetesen, aki szeretné, az továbbra is ingyenesen használhatja a platformot, ám aki úgy dönt, hogy előfizet, az a pénzéért cserébe reklámmentességet kap, illetve ígéretet arra, hogy nem használják fel az adataikat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap