Nagy a baj? Bilincsben vitték el a TV2 énekes sztárját

Nagy a baj? Bilincsben vitték el a TV2 énekes sztárját

Igazán nehéz kihívást kapott Váradi Jani, a Sztárban Sztár leszek! idei szériájának egyik nagy esélye, akinek a következő adásban a 2021-ben elhunyt gangszterrapper, DMX bőrébe kell majd bújnia.
Bár János a valóságban egy nyugodt, kisgyermekes édesapa, aki sosem kerülne szembe a törvénnyel, a felkészülés alatt hagyta, hogy elszaladjon vele a szakért, és annyit rosszalkodott, hogy mestere, Pápai Joci kénytelen volt megbilincselni őt.

„Nem vagyok egy nagy zsivány, bár arra emlékszem, hogy korábban azért nagyon szerettem bulizni, folyamatosan mentem jobbra, balra, ismerkedtem, barátkoztam. Aztán megismertem a feleségemet, és mára a család hatására megnyugodtam. Ő volt az, aki igazából helyretette az agyam. Amióta pedig megszületett a kisfiam, mondanom sem kell, apukás lettem!” – nevetett a TV2 felfedezettje, aki a múlt héten közel került a kieséshez, ami hatalmas seb volt számára.
„Ijesztő volt, hogy bármikor véget érhet ez a nagy kaland, és Vivi miatt is marcangoltam magam, mert nagyon megkedveltük egymást. Nem tagadom, rosszul éltem meg a múlt hét vasárnapot. Nagy szerencsém, hogy a családom mindenben támogat és bármikor erőt tudnak adni, ha közel kerülök a mélyponthoz.” – mesélte a Borsnak a sztár.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap