Nagy a baj! Kórházba szállították a Sztárban Sztár leszek! énekesét - ITT vannak a részletek

Nagy a baj! Kórházba szállították a Sztárban Sztár leszek! énekesét - ITT vannak a részletek

Vasárnap hatalmasat aratott Váradi Jani, aki a Sztárban Sztár leszek! műsorában nem más, mint Caramel bőrébe bújva kápráztatta el a közönséget. A lehetőségnek végtelenül örült, hiszen Caramel az egyik kedvenc énekese, így teljes erőbedobással látott neki a korántsem könnyű feladatnak. Az előadás napja azonban nem indult zökkenőmentesen. A produkció előtti reggelen hangja annyira elment, hogy kórházba kellett szállítani.
„Konkrétan ma voltam a kórházban. Délben vittek át a stúdióból, hogy megvizsgáljanak, ahol kaptam egy szteroidos inhalátort. Csakis amiatt tudtam ma színpadra lépni, mert ennyi hangom volt, mint most” – mesélte a történteket a Metropolnak Jani, aki az interjú alatt is csak suttogva tudott beszélni.

A nézőknek és zsűrinek fel se tűnt, hogy milyen komoly problémák húzódnak a háttérben. Produkciója egyértelműen megvette magának a zsűrit. Persze kérdés, hogy milyen áron. Hangját pihentetnie kell, ha továbbra is színpadra szeretne lépni.
„Ez egy másik fajta megbetegedés, mint a két héttel ezelőtti. Szerintem a héten nagyon túlterheltem a hangomat a sok próbálás miatt. Szerettem volna ezt a produkciót nagyon-nagyon megugrani és ezért szerintem túl sokat gyakoroltam. Most játszhatok csendkirályt. Meglátjuk, hogyan fog alakulni a felkészülés” – magyarázta szomorúan Jani, aki szerencsére, komolyan veszi a pihenést.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap