Dráma a TV2 stúdiójában! A kamerák előtt élő adásban omlott össze T. Danny, miután... - ÍME a részletek:

Dráma a TV2 stúdiójában! A kamerák előtt élő adásban omlott össze T. Danny, miután... - ÍME a részletek:

Az eredményre reagáltak a Dancing with the Stars negyedik évadának második és harmadik helyezettjei.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a Dancing with the Starsban tegnap este Krausz Gábor és Mikes Anna aratott fényes győzelmet, ezzel pedig véget is ért a verseny. A TV2 táncos műsorának történelmében ez volt az első, hogy férfi lett a győztes.

A második helyen Marics Peti és Stana Alexandra végzett, míg T. Danny és Lissák Laura bronzérmesek lettek. Miután Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna kihirdette az első eredményeket, a harmadik helyezett könnyek között osztotta meg érzéseit a kamera előtt.
Szomorúságot, csalódottságot érzek, ugyanakkor ott van két barátom, akik küzdenek az első helyért. Az egyikük nyerni fog, és ennek örülök. Azt gondolom, hogy a Laura megérdemelte volna ezt, már csak azért is, mert megtanított engem nemcsak táncolni, hanem megtanultam sok mindent magamról, hogy mennyire tudok bízni magamban. Hogy meg lehet tanulni táncolni két méter fölött is. Lehet, hogy a kupa most nem lett a miénk, de lett egy új barátom, úgyhogy köszönöm szépen ezt a műsort! - fogalmazta meg gondolatait az énekes, akinek táncpartnere, Lissák Laura is megszólalt.

A táncosnő elmondta, egy emlékezetes és meghatározó időszakon vannak túl, és ő boldog amiatt, hogy a fináléban is táncolhattak. Hozzátette még azt is, hogy tánctudás alapján számára Dani az egyetlen győztese a műsornak.


Később a második helyen végző Marics Peti és Stana Alexandra is megszólalt az eredménnyel kapcsolatban. A ValMar énekese elárulta, nincsen benne keserűség, és mindenkinek külön gratulált a produkciókhoz, a részvételhez, majd külön kiemelte az aranyérmes Krausz Gáborhoz szóló szavait.

Nekem sok olyan beszélgetésem volt a Gáborral, amikor kicsit lejjebb volt, nem hitt magában, és úgy érezte, már nincs helye ebben a versenyben. Én sokszor őket nézőként tudtam nézni, és mindig azt mondtam neki, "Hidd el, Gábor, hogy többről van itt szó, mint hogy a kezed szépen elér-e a végéig". És ebben viszont nagyon toppon voltak. A szívük nyert. Nagyon gratulálok nekik, én nagyon szeretem őket.
- üzente a fiatal énekes.

A győztes kihirdetése után Krausz Gábor is a könnyeivel küzdve mondott hálát.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap