Ha te is szoktál Lidl-ben vásárolni, akkor készülj fel, mert ITT A NAGY BEJELENTÉS

Ha te is szoktál Lidl-ben vásárolni, akkor készülj fel, mert ITT A NAGY BEJELENTÉS

A Lidl, a hazai kiskereskedelmi láncok éllovasa, most egy újabb lépéssel szolgálja ki vásárlói igényeit és kulináris élményeit.

A vállalat nem csupán egy egészséges táplálkozást hirdet, hanem mostantól kezdve kimérős (lédig) tengeri herkentyűk széles palettáját kínálja megvásárlóinak. Ez az újítás jelenleg öt magyarországi Lidl üzletben elérhető.
A Lidl már korábban is elkötelezte magát az egészséges életmód és táplálkozás iránt, most pedig ezt a küldetést egy újabb szintre emeli a tengeri herkentyűk bevezetésével. A vállalat célja, hogy új ízekkel ismertesse meg vásárlóit, és ösztönözze őket az egészséges és változatos táplálkozás iránti elköteleződésre.

A termékeket jelenleg a veresegyházi, a budaörsi, és a szentendrei üzletekben találhatják meg az érdeklődők, míg Budapesten a Csalogány utcában és a Fehérvári úton is elérhetővé válnak. A friss kínálat részletei között szerepelnek fehér garnéla, kétféle bundázott garnélák, kagylóhúsok, scampi, tonhalsteak, és vegyes tengeri gyümölcsei.
A vásárlók a termékeket a kihelyezett zacskóba válogathatják, ugyanakkor a bolt speciális mélyhűtött termékekhez ajánlott szatyrot is javasol. A mérleg segítségével pontosan lemérhetik a kiválasztott herkentyűket, majd a kasszánál történik az árazás és a hivatalos lemérés.

A hír sokakat örömmel tölt el, különösen azokat, akik számára a Lidl az egyetlen elérhető bevásárlási hely. A változás lehetőséget teremt arra, hogy a családok étrendje új és izgalmas ízekkel gazdagodjon, és akár egy könnyen elkészíthető, olcsó fokhagymás vajas garnélás tészta segítségével is megvalósulhasson az új gasztronómiai kaland.

A Lidl így tovább folytatja elkötelezettségét az egészséges és változatos étkezés iránt, és a vásárlói számára egyre szélesebb kínálattal várja azokat, akik az egészséges életmód mellett állnak ki.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap