Szörnyű vonatbaleset történt Magyarországon, százötven utassal nem sokkal ezelőtt! EBBEN a pillanatban is küzdenek a... - Mutatjuk a sokkoló részleteket:

Szörnyű vonatbaleset történt Magyarországon, százötven utassal nem sokkal ezelőtt! EBBEN a pillanatban is küzdenek a... - Mutatjuk a sokkoló részleteket:
előtt! EBBEN a pillanatban is küzdenek a... - Mutatjuk a sokkoló részleteket:

Egy Szombathely és Budapest között közlekedő vonat elé hajtott egy furgon Győr külterületén, a 8-as vasúti vonalon, a Tarkarét utcánál kedden délután – közölte a katasztrófavédelem.


16.40 - A helyszínről egy 30 év körüli nőt szállítottak a mentők kórházba, súlyos-életveszélyes sérülésekkel - közölte Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.
15.40 - A rendőrségtől kapott információk szerint az autó sofőrje a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre abban a balesetben, amelyben egy autó és aegy furgon ütközött kedden délután Győrben. A rendőrség hozzátette, a sofőrt újraélesztése jelenleg is tart.

15.35 - A 13.10-kor Szombathely állomásról 13:10-kor elindult SAVARIA InterCity vonat baleset miatt, Győr-Ikrény állomások között megállt. A vonatközlekedés a két állomás között szünetel. A személyvonatok helyett Győr Ikrény között vonatpótló autóbuszok közlekednek.
Korábban - Egy Szombathely és Budapest között közlekedő vonat elé hajtott egy furgon Győr külterületén, a 8-as vasúti vonalon, a Tarkarét utcánál kedden délután - közölte a katasztrófavédelem. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett furgont.

A tűzoltók segítik a vonat mintegy százötven utasának átszállását a mentesítő járatra. - írja a Katasztrófavédelem honlapján.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap