Újabb csapás érte Budapestet a mai napon - ITT a rossz hír

Újabb csapás érte Budapestet a mai napon - ITT a rossz hír

Ahogyan azt már korábban is megírtuk, Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat Budapest XIX. kerületébe, egy Álmos utcai családi házhoz, ahol többen rosszul lettek. Azt is megtudtuk, hogy egy 17 éves gyerek életét vesztette. Szombaton hajnali fél egykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Budapest XIX. kerületében szén-monoxid-mérgezés történt. Kispesten, a Wekerle telepen lévő kétszintes családi házban egy 17 éves fiatal rosszul lett a mérgező gáz miatt, az életét már nem tudták megmenteni. A házban két másik gyermek is rosszul lett, ők kórházba kerültek. Most pedig újabb rossz hír érkezett a magyar fővárosból. Egy gyönyörű lány eltűnt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01130-157/498/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Hajnóczy Janka ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 29 éves lány 2023. december 29-én 21 óra 30 perc körül a XIII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Hajnóczy Janka körülbelül 160-165 centiméter magas, hosszú, szőkésbarna hajú, kék szemű - írja a Police.hu.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Hajnóczy Janka tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap