Alig akartuk elhinni! Vele költözött össze Hernádi Judit

Alig akartuk elhinni! Vele költözött össze Hernádi Judit

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi 19 éves kora óta él egyedül, ám most ismét költözésre, összeköltözésre adta a fejét. És nem akárkit választott.

Az énekesnő csaknem húsz év után újra összeköltözött édesanyjával, Hernádi Judittal.
Néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy kicsit nyugodtabb, csendesebb helyen, a belvárostól távolabb szeretne élni. Átmenetileg, amíg nem tudta elfoglalni új otthonát, visszaköltözött édesanyjához, Hernádi Judithoz. Abba a szobába, ahol kislányként élte a mindennapjait - árulta el a Borsnak.
Zsófiban rengeteg emléket idézett meg az a szoba, ahol gyerekként és tinédzserként élt. Imádja híres édesanyját, de azt elismeri, csöppet sem volt egyszerű az együttélés.

– Érdekes időszak volt, aminek hátrányait és előnyeit is megtapasztaltuk, ugyanakkor mindketten örülünk, hogy már vége – kezdte mosolyogva a Honeybeast énekesnője.

– Sajnos a nagy beszélgetős esték, órák elmaradtak. Viszont abban a pillanatban, ahogy elköltöztem, máris jött a telefon: Jaj, Zsófikám, csak azért hívtalak, hogy elmondjam, szeretlek! – rögtön elkezdtünk nosztalgiázni – nevetett fel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap