Hunyadi Donatella lebukott új szerelmével - Senki nem gondolta, hogy ő az...Fotó

Hunyadi Donatella lebukott új szerelmével - Senki nem gondolta, hogy ő az...Fotó

Hunyadi Donatella sokat sejtető fotót osztott meg a közösségi oldalán. A csinos lány a párjával sétált kézen fogva az Andrássy úton.
Hunyadi Donatella az utóbbi időben igencsak sejtelmesen nyilatkozott a magánéletéről és arról, foglalt-e a szíve. A korábbi táncpartnerével, Bődi Dénessel a Dancing with the Starsban az egyik produkciójuk végén elcsattant köztük egy csók. Elsőre sokan azt hihették, hogy csak imitálták és megjátszották, azonban a rúzsfolt Dini száján mindent elárult. Ráadásul a kiesésük után be is vallották, hogy nem színpadi csókról volt szó. Úgy tűnt tehát, hogy kibontakozóban van egy esetleges szerelem köztük, de egyikük sem erősítette meg a kapcsolatukat. A modell édesanyja, Kiszel Tünde is arról áradozott, milyen jó páros együtt és hogy Dini a jövőben sokat fog náluk vendégeskedni.
Ezt követően viszont egy másik férfival látták kézen fogva Donatellát, aki részt vett az édesanyja 2024-es naptárjának a dedikálásán december elején. Bár csók nem csattant el köztük nyilvánosan, azonban több arra utaló jel is azt sugallta, hogy együtt lehetnek: kézen fogva sétáltak, végig egymás mellett ültek, és többször megsimogatták a másikat, egy ideig a titokzatos udvarló keze folyamatosan Donatella combján pihent.

Az illetővel kapcsolatban azóta sem árult el részleteket a barna szépség, most viszont a közösségi oldalán bukott le. A fiatal lány a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában osztott meg egy képet, amint épp a kutyáját sétáltatja az Andrássy úton. Igen ám, de nem volt egyedül, ráadásul a a vele tartózkodó férfi is feltűnt a fotón, akivel összekulcsolta a kezét. A párjának csak az árnyéka látszik, valamint nyaktól lefelé a teste egy része, így nem tudni, ki hódíthatta meg a modellt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap