Kiakadt Krausz Gábor Tóth Gabi nyilatkozatán - EZT üzente neki...Nem teszi zsebre az biztos

Kiakadt Krausz Gábor Tóth Gabi nyilatkozatán - EZT üzente neki...Nem teszi zsebre az biztos

Egy nap sem telt el azóta, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna végre felvállalták, hogy valóban egy párt alkotnak, máris feszült helyzet alakult ki a séf és az exfelesége, Tóth Gabi között.

Krausz Gábor és Mikes Anna csütörtök késő este osztottak meg egy közös fotót, amiből egyértelművé vált, hogy több van köztük, mint barátság. Mivel a sztárséf próbálja védeni a magánéletét, nem nyilatkozott bővebben a kapcsolatukról, viszont Tóth Gabi igen.
Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, az énekesnő az nlc-nek azt nyilatkozta, ő már régóta tud róla, hogy Krauszra rátalált a szerelem.

„Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen ezt már személyesen is elmondtam" – mondta Tóth Gabi.
Krausz Gábor szerint viszont szó sincs közös találkozgatásokról. A séf felháborodottan nyilatkozott:

„Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani” – mesélte Krausz, akinek a fent említett nyilatkozat miatt megváltozott a véleménye, azt érezte, nem hagyhatja szó nélkül a történteket.

„Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el” – jelentette ki Krausz a Borsnak, majd hozzátette:

„Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De ha már valaki beszél… akkor – József Attila szavaival élve – az igazat mondja, ne csak a valódit”.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap