Most jött! Borzalmas tragédiában elhunyt a Cobra 11 világhírű színésze és két kislánya - ITT vannak a sokkkoló részletek:

Most jött! Borzalmas tragédiában elhunyt a Cobra 11 világhírű színésze és két kislánya - ITT vannak a sokkoló részletek:

Borzalmas tragédiában elhunyt Christian Oliver német színész és két, tizenéves kislánya. Kisrepülőjük tegnap lezuhant, ők pedig meghaltak.

A tragikus repülőgép-balesetben, amely január 4-én, csütörtökön történt, összesen 4 ember halt meg. A gépet vezető pilóta, illetve Christian Oliver sorozatsztár, valamint két kislánya, a 12 éves Annik és a 10 éves Madita.
A rendőrségi jelentés szerint a szerencsétlenség Bequia-szigeténél történt, ami a Grenadine-szigetek legnagyobbika. A színész és gyerekei St. Luciába tartottak. Nem sokkal a felszállás után következett be a baleset, amelynek során a gép az óceánba zuhant. Helyi halászok és a búvárok siettek a segítségükre, de már nem lehetett megmenteni az életüket – írja az NBC News.

Az édesapát, aki 51 éves volt, a nézők főként a Cobra 11-ből ismerhették, de játszott a Speed Racer – Totál Turbó és A három testőr című alkotásokban is.
Megrázó olvasni, hogy a színész négy nappal ezelőtt még Instagram-oldalára posztolt egy fotót egy gyönyörű naplementéről, ami mellett reményekkel telve várta az új évet. „Minden jót a paradicsomból, összefogás és szeretet... 2024, érkezünk!” Ma pedig már a kollégája, a Semir Gerkhant alakító Erdoğan Atalay posztolt egy közös képet magukról, ami mellett részvétet nyilvánított Christian családjának.

„Ez egy hihetetlen tragédia. Minden gondolatom, imám, és részvétem a feleségének és az egész családjának. Teljesen lesokkolt, erre nincsenek szavaim...”
– olvasható az Instagram-bejegyzésében.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap