Már nem titok többé - Ő az a férfi, akivel Jákob Zoltán exe vigasztalódik...EZT nem fogod elhinni

Már nem titok többé - Ő az a férfi, akivel Jákob Zoltán exe vigasztalódik...EZT nem fogod elhinni

Még friss a kapcsolat.

Bár Jákob Zoltán exe, Hajnal Bettina nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát egyedül, és még nem szeretne új kapcsolatot, tegnap mégis közzétett egy fotót Instagram-oldalán, amelyen egy titokzatos férfival együtt látható, és még egy szívecskét is csatolt a szerelmes fotóhoz.
Mára már az is kiderült, hogy ki az új szerelem:

– Ez egy eléggé friss dolog, így most még szeretném megóvni a nyilvánosságtól, de a hír igaz, rám talált a szerelem! Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom… Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációt kaptunk – mondta Bettina, és hozzátette:
- Megéltünk már sok élményt ez alatt a kis idő alatt is: másfél hónapja kezdődött, viszont csak pár hete forrta ki magát igazán. Próbáljuk megélni a pillanatokat, és várjuk, mi sül ki belőle. Nem egyszerű, ugyanis egy kisebb távolság van közöttünk, de megoldjuk. Zolival továbbra is tartjuk a kapcsolatot, teljesen normális, baráti a viszonyunk. Néha rácsörgünk egymásra, hogy van a másik. Szerelem már nem alakul ki, az jó ideje biztos, de ezt a baráti kapcsolatot szeretnénk megőrizni – vallotta be a Nagy Ő nyertese.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap