Szörnyű részletek derültek ki! Ő a halálos áldozata a reggeli komlói busztragédiának

Szörnyű részletek derültek ki! Ő a halálos áldozata a reggeli komlói busztragédiának

A menetrend szerinti járat megcsúszott az úton és az árokba borult. Egy fiatal lány vesztette életét a súlyos balesetben.

Halálos baleset történt Baranyában: kedden hajnalban Komló külterületén, a Kisbattyán felé vezető úton egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott az úton és az árokba borult. A sofőrön kívül még négy utas utazott a buszban, egyikük életét vesztette, ketten pedig könnyebben megsérültek a balesetben.
Információink szerint az áldozat kizuhant a buszból, és alászorult. A pécsi tűzoltók őt emelőpárna segítségével szabadították ki, de az életét már nem tudták megmenteni.

A bama.hu hírportál a helyszínen videót is készített az árokba borult járműről.

A Bors úgy tudja, a tragikus buszbaleset áldozata egy mindössze 22 éves fiatal nő, aki egy komlói trafikban dolgozott. "Istenem! 22 éves lány, a trösztnél a dohányboltban dolgozott" - írta egy helyi nő. A komlói dohányboltban egy nőkből álló, összeszokott csapat dolgozik, decemberben kis videóval kívántak vásárlóiknak kellemes ünnepeket.
Baranyában kedden reggel több buszbaleset is történt, a halálos áldozattal járó komlói buszbaleset mellett egy autóbusz Regenye és Görcsöny között csúszott az árokba, ám az oldalára nem borult.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap