Ami tegnap este történt a Szerencsekerékben azon mindenki ledöbbent - Nehéz rá jelzőket találni

Ami tegnap este történt a Szerencsekerékben azon mindenki ledöbbent - Nehéz rá jelzőket találni

Fordulatos játék után végül Kata mellé állt a szerencse. De még hogy: nemcsak milliókat nyert, de a Szerencsekerék álomautója is az övé lett!

A lehető legjobb helyre került a Szerencsekerék fődíja: az álomautó. A szárvendég, Száraz Dénes mellől elpártolt a szerencse, játékostársa azonban óriásit kaszált.
Milliók és a Szerencsekerék álomautója A hétfő esti játék győztese a katonazenész Czakó Kata lett, több mint kétmillió forintot és az álomautót is megnyerte! A műsorban elárulta: esténként klarinétórákat ad Budapest különböző pontjain.

– Eddig bérautókkal oldottam meg az esti zeneórákat, régóta vágytam pont egy ilyen kisautóra. Már csak azért is, mert a parkolással kissé hadilábon állok – ismerte el nevetve a klarinétművész baka, aki a műsorban elhangzottak szerint évek óta nagy Szerencsekerék-rajongó.

– Minden részét láttam a Szerencsekeréknek, esténként együtt szoktuk nézni a párommal, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyen szerencse érhet majd. Úgy voltam vele, hogy játszom egy jót és ennyi. Az, ami történt aztán a felvételen, minden képzeletemet felülmúlta – tette hozzá később Kata, aki sikerének Kasza Tibi és a Szerencselány Sydney van den Bosch is meghatódva örült.
Édesapja miatt öltözött be Kata A 26 éves nyertes Szegeden végzett a Zeneművészeti Egyetemen klarinétművészként, és azért lett katonazenész, mert édesapja tűzoltó és mindig is vonzotta az egyenruhás lét.

– Adódott másfél éve egy lehetőségem, és ezt kihasználva tudtam csatlakozni az alakulatomhoz mint katonazenész, és azóta is remekül érzem magam bakaruhában – mesélte a nyertes a TV2-nek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap