Kedd délelőtt újabb súlyos üzenettel állított be Magyar Péter! Egyenesen nekiment Rogánnak és Tiborcznak...ITT a vége számukra? ÍME

Kedd délelőtt újabb súlyos üzenettel állított be Magyar Péter! Egyenesen nekiment Rogánnak és Tiborcznak...ITT a vége számukra? ÍME

Magyar Péter a Partizán műsorának vasárnap esti élő videóinterjújának volt a meghívott vendége. Ahogy köztudott, Varga Judit korábbi férje szombaton – követően, hogy volt felesége lemondta parlamenti képviselői mandátumát és távozott a nyilvános politikai élettől – hozta nyilvánosságra, hogy elhagyja az állami vállalatoknál elfoglalt vezetői pozícióit, és ezen kívül nyíltan kritikát fogalmazott meg Rogán Antal felé.
Nem kaptam reakciókat. Pár emberrel beszéltem előtte, mindenki óvott tőle

Most egy újabb kemény üzenetet fogalmazott meg a Facebook-oldalán, amit Rogán Antalnak illetve Tiborcz Istvánnak címezett:
„Kedves Tóni,

Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való 'szakmai' kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Kedves István,

Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak az, ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget, de valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

– írta posztjában Magyar Péter.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap