Ennyi volt! Tönkrement a TV2 sztárjának kapcsolata - Szakított 10 évvel idősebb párjával.

Ennyi volt! Tönkrement a TV2 sztárjának kapcsolata - Szakított 10 évvel idősebb párjával.

Paprika Dorina, a Farm VIP sztárja nehéz időszakot él át: komoly hasi műtétet hajtottak végre rajta, ráadásul most a párjával is szakított.

A 18 éves lány a Farm VIP-ból való kiesése után azt nyilatkozta, hogy több mint négy éve van együtt szerelmével, akivel egy benzinkúton ismerkedtek meg, majd az Instagramon folytatták a beszélgetést. Már a kapcsolatuk elején összeköltöztek Kiskunhalason, annyira nagy volt köztük az összhang.
„Ő tíz évvel idősebb, amikor összejöttünk, még tini voltam, de sosem tartoztam a gyerekesek közé, én mindig a felnőttekkel voltam. Meglepő, de olyan jól megtaláltuk egymásban azt, akit keresünk, hogy nem merült fel probléma a korkülönbség miatt. Kellett pár hónap, hogy összecsiszolódjunk, és ahogy minden kapcsolatban, nálunk is vannak hullámvölgyek, viszont sokat fejlődtünk egymás mellett” – taglalta a Blikknek pár hónapja Dorina, aki 50 kilót adott le az utóbbi időben.

Bár a szakításról Dorina nem nyilatkozott, a Ripostnak beszámolt arról, hogy hogy van az egészsége:
– Köszönöm szépen, egészségügyileg napról napra jobban vagyok. Még nem gyógyultam meg teljesen, de kezd az életem visszatérni a régi kerékvágásba. Ugyanúgy teszek-veszek, intézem a dolgaimat, és végre visszaülhettem a volán mögé is, így már nem szorulok segítségre a közlekedésben sem. Az edzés egyelőre tilos, de már nagyon hiányzik. Tudom, hogy türelmesnek kell lennem magammal szemben, de inkább betartom az orvos utasításait, mintsem bármilyen komplikáció lépjen fel nálam. Jó, hogy le tudom kötni magam, mert nagyon lassan teltek a napok. Úgy érzem, kezdek a régi lenni. Sajnos, több szempontból is megborult az életem, de igyekszem minél hamarabb mentálisan is összeszedni magam.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap