Kiderült! Ő az az RTL sztár, akivel már lassan egy évtizede boldog párkapcsolatban él Szellő István - Ez egészen elképesztő

Kiderült! Ő az az RTL sztár, akivel már lassan egy évtizede boldog párkapcsolatban él Szellő István - Ez egészen elképesztő

Az RTL Híradójának megnyerő arca, Szellő István és a Barátok Köztből ismert Gubík Ági színésznő kapcsolatát mindig is homály fedte, de a sztárpár most végre néhány részletet felfedett az életükből, sőt, arról is meséltek, hogyan találtak egymásra.

Szellő István tudta, hogy Gubík Ági felvidéki származású, így megismerkedésükkor azonnal megtalálták a közös hangot a szláv nyelvek iránti szeretetükön keresztül. A humor, a sport és a kultúra szeretete csak még jobban összekovácsolta a párt.
Azóta sem tágítanak egymás mellől, és habár sokszor felröppentek a szakítás hírei, a színésznő mindig határozottan cáfolta ezeket a találgatásokat.

"Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt" - nyilatkozta korábban Ági, aki szerint a tökéletes párkapcsolat az, ahol lehet egyszerre kislány és a végzet asszonya.
A sztárpár az elmúlt nyolc évben mindössze egyszer kockáztatta meg a nyilvánosság előtti megjelenést, és azóta sem hallani róluk sok hírt, ám egy biztos: a szerelmük lángja tovább lobog!

Szellő István és Gubík Ági már 2015 óta egy párt alkotnak!

A párról készült fotót EZEN A LINKEN nézheted meg:

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap