Fontos döntést hozhatott meg Tóth Gabi - Nem vár tovább, eljött az ideje, hogy...

Fontos döntést hozhatott meg Tóth Gabi - Nem vár tovább, eljött az ideje, hogy...

Tizenkét év után újra sorsfordító döntésre adja a fejét a népszerű énekesnő. Tóth Gabi szépészeti központból jelentkezett be, úgy fest, újra plasztikai műtétre adja a fejét.
Új év, új én? Tóth Gabi fontos döntésre szánja rá magát. A tavalyi, embert próbáló év után új lappal szeretne kezdeni az énekesnő. Nemcsak a lelkében, a testén is változást eszközöl.

Tóth Gabi megváltoztatja a testét
Alighanem ő volt az egyik legtöbbet emlegetett híresség az elmúlt hónapokban. Tóth Gabi válása a vártnál zajosabbra sikerült Krausz Gáborral, ráadásul új szerelme miatt sem kíméli a közvélemény. Az énekesnő igyekszik a hitére támaszkodva felülkerekedni a nehézségeken. A lelki megtisztulás mellett pedig testi változásra is szüksége lehet. Míg sok nő például drasztikus frizuraváltás mellett dönt, Gabi valami maradandóbbra szánhatta rá magát.

Nemrég egy szépészeti központból jelentkezett be, a fotóhoz csak ennyit írt: „Konzultáció”. Bár további részletet egyelőre nem osztott meg, beszédes, hogy a megjelölt intézmény fő profilja a plasztikai beavatkozások.

Újra mellműtétje lesz?

Nem ez lenne az első eset, hogy Gabi kés alá fekszik. 2012-ben mellimplantátumot kapott. Mindig is zavarta, hogy keblei nem elég teltek, ráadásul akkoriban több kilótól szabadult meg, ez sem kedvezett ennek a helyzetnek. Lehetséges, hogy ennyi idő után újabb formára, méretre vágyhat. Ezt támasztja alá, hogy Gabi a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában dr. Krasznai Zsolt nevét is megemlítette, aki híresen a celebnők tökéletes melleiért felel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap