Hatalmas a boldogság! ÍGY jelentette be a TV2 sztárja, érkezik a baba

Hatalmas a boldogság! ÍGY jelentette be a TV2 sztárja, érkezik a baba

A közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt a Séfek Séfe ötödik évadának nyertese.

A Séfek Séfe legutóbbi évadának nyertese, Zörgő János óriási örömhírt osztott meg az Instagram-oldalán, ugyanis hamarosan édesapa lesz a tehetséges séf. János repes az örömtől, hiszen a műsor óta a karrierje és a magánélete is jól alakul, új munkahelye lett, a tavaly nyáron eljegyzett kedvesével pedig az első közös gyermeküket várják.
Gőzerővel készülünk az érkezésére, nemrég fejeztem be a babaszoba kifestését. Nagyon boldogok vagyunk, izgatottan várjuk – mondta a séf a Borsnak, aki elárulta azt is, hogy bár minden idejüket a baba érkezésének szentelik, azért az esküvő szervezését sem felejtették el. Már azt is megálmodták, hogy milyen szertartást és lakodalmat szeretnének.
„A háttérben zajlanak az előkészületek, egyeztetjük a fodrásszal, a fotóssal és a dj-vel is az elképzelésünket. Kicsit modernebb esküvőt képzeltünk el, hajnalig tartó banzájjal. A hagyományokhoz valamelyest ragaszkodunk, de a régimódi lagziktól jóval eltérünk majd. Nem a klasszikus magyar zenékre mulat a násznép, választható lesz minden stílus, az igényeknek megfelelően” – mondta János, majd hozzátette: a kinézett helyszín tulajdonosa még azt is megengedte neki, hogy az ünnepi menüsort a séf rakja össze, aki leszögezte, a nagy napon nem ő főz majd.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap