Mindenki aki Magyar Pétert bántja most jól figyeljen

Mindenki aki Magyar Pétert bántja most jól figyeljen

Öt nap leforgása alatt több mint húszmillió forintot áldoztak a megafonos aktivisták Magyar Péter hírnevének rombolására

„Keddi jóslásunkkal nem vállaltunk kockázatot, de a mérték felülmúlta a várakozásunkat: két nap alatt megduplázta reklámköltéseit a Megafon. Február 10-e óta már összesen legalább 20 430 000 forintot hirdettek el. És az összeg folyamatosan nő” – a Political Capital.
A Megafon Cinematic Universe  robotjai szervezett hadirendben vették célba Magyar Pétert, az alábbi videóanyagokkal támadva rá:

Magyarnak még a Tinder-profilját is előszedték:


„2 napja Havasi Berci még azzal szédítette az országot, hogy reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak. Azóta a propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra és hecckampányba néhány levitézlett »zenészt« is bevontak” – Magyar Péter, alighanem Dopemanre célozva, aki ragrímekkel szállt bele Varga Judit volt férjébe:

Magyar Péter azt is írja: „Ma azt is megtudhattuk, hogy elrendelték a nyomozást néhány általam felhozott ügyben. De mindenki legyen nyugodt, az eljárás az én ellehetetlenítésemet célozza majd.”
Magyar Péter, Varga és Novák távozását követően kijelentette, hogy visszavonul az állami vállalatoknál betöltött pozícióiból, mivel „nem kívánok egyetlen percet sem tölteni egy olyan rendszerben, ahol az igazi felelősséget viselő személyek női személyek mögé rejtőznek, és ahol bizonyos Tónik, Ádámok és Barbarák nyugodtan nevethetnek a markukba”. Vasárnap ellátogatott a Partizán stúdiójába, hogy bejelentse: Rogánnak távoznia kell, és felvetette azt a kérdést, amely már sokakban felmerült: „Lehetséges-e egy országban, hogy néhány család kezében összpontosuljon az ország fele?”

A kormányzati kommunikációs gépezet teljes erőbedobással támadta Magyart. Orbán sajtófőnöke egy kilátástalan helyzetben lévő ember kétségbeesett lépéseiről számolt be, ezután a megafonos aktivisták is bekapcsolódtak a támadásokba. Bohár Dániel például egy külön bejegyzésben arról írt, hogy „Varga Judit iránti tiszteletből eddig tűrtük, de mostantól kezdve mindenki saját szemével láthatja, milyen téves az álláspontja”.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap