Rácz Jenő kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak!

Rácz Jenő kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak!

Rácz Jenő, a Konyhafőnök séfje azt mondta, mindig megvizsgálja az érem mindkét oldalát, de úgy véli, hogy ennél az esetnél nincs másik oldal.
„Nincs magyarázat, nincs tolerancia és mentség! Pokolba azokkal az emberekkel, akik bántalmazzák a gyermekeinket! Én a mai napig nem is ismertem ezt az ügyet, úgy kellett utánaolvasnom, de komolyan mondom, döbbenetes ami történik… Mindig megvizsgálom az érem mindkét oldalát, de ennél az esetnél nincs másik oldal! A gyerekeink védelme a legfontosabb!!! Életfogytiglant érdemelne az összes!! Kislányos apukaként, bevallom, rettegek ebbe a fertő világba engedni a gyerekemet” – írta az Instagramon Rácz Jenő séf Novák Katalin kegyelmi ügyével kapcsolatban.
Tavaly áprilisban ugyanis Novák Katalin államfő kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon volt igazgatóhelyettesének, akit kényszerítésért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek ebben az ügyben. (Az egyik gyereket kényszerítette arra, hogy tegyen hamis vallomást, amivel védte a molesztáló igazgatót.)

A Konyhafőnök séfje az Instán osztott meg egy fotót, amelyen angolul az a felirat szerepel, hogy „nincs kegyelem a pe..filoknak”.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap