Rendőrök lepték el Sebestyén Balázs otthonát - EZ történt

Rendőrök lepték el Sebestyén Balázs otthonát - EZ történt

A rádiós műsorvezető szerda reggel éppen élő adásban volt, amikor riasztást kapott a telefonjára: valami történt az otthonában. Sebestyén Balázs egy rövid időre elhagyta a stúdiót is, hogy a biztonságiakkal beszéljen, majd visszatérve a hallgatókkal közölte, hogy tele van rendőrökkel a háza.
Sebestyén Balázs immár 15 éve rádiózik, és bár a karrierje során számtalan váratlan helyzetet kellett megoldania, olyan még sosem fordult elő, hogy otthagyja az élő adást. Most ez is megtörtént. Szerda reggel ugyanis szó szerint vészhelyzet állt elő.

Sebestyén Balázsék házában megszólalt a riasztó
Balázs és a családja tavaly ősszel költöztek az új otthonukba. A család egy gyönyörű családi házban lakik, és bár nagyon jó környéken áll az ingatlan, úgy döntöttek, hogy jobb a biztonság: ezért egy igen komoly riasztórendszerrel szerelték fel. Mintha előre megérezték volna....
Szerda reggel a Rádió 1-en éppen ment a Balázsék című reggeli műsor, amikor a névadó műsorvezető így szólt Ráskó Eszterhez és Rákóczi Ferihez:

Bocsánat, beszéljetek már egy kicsit, hív a távfelügyelet, valószínűleg betörtek hozzám
— mondta Balázs, majd így folytatta:

Ne haragudjatok, fel kell vennem.

A műsorvezető társak hallhatóan megdöbbentek, de profi módon kezelték a helyzetet és tovább beszéltek, amíg Sebestyén Balázs kiviharzott a stúdióból. Egy rövid telefonbeszélgetés után aztán visszatért, majd azt mondta:

Semmi, nem betörtek, mondtam nekik, hogy nincs ott semmi látnivaló. (...) Hívott a távfelügyelet, hogy éppen lövöldöznek a házamnál, de semmi különös
— mondta nevetve Balázs, aki azonnal elemébe jött és fokozta a feszültséget:

Kint van a rendőrség, a polgárőrség, és az önkormányzattól néhány ember. Semmi, ketten meghaltak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap