Újranősült teljes titokban Vitray Tamás - Nem hiszed el, ő a felesége

Újranősült teljes titokban Vitray Tamás - Nem hiszed el, ő a felesége

Vitray Tamás méltán a magyar televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, hiszen szinte családtag volt generációk számára. Sokoldalúságát, tudását és felkészültségét évtizedeken keresztül csodálhatták a rajongók több mint 4000 műsorban. Nem véletlen, hogy a Kossuth-díjas újságírót és riportert kiváló művész díjjal tüntették ki, s a Magyar Televízió örökös tagja. Szinte nincs is olyan ember idehaza, aki a főként sport- és kulturális műsorokban szereplő legenda nevét ne ismerné.
A 91 éves Vitray az élő példa arra, hogy a szerelem nem korhoz kötött, hiszen 2022-ben árulta el, hogy távkapcsolatban él új párjával, aki a filmiparban dolgozik, így a szakma szeretete és a közös érdeklődés is összeköti őket.

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell" – mondta korábban a tévés legenda.

Úgy tűnik, a kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy oltár elé is álltak, így a 91 éves Vitray negyedszer is kimondta a boldogító igent. A Story magazinnal szűkszavúan megosztotta a hírt:

Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton 'közhírré tesszük', hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él a feleségével – tudatta.

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő egyébként 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak. A második neje, Földi Teri színésznő volt, az első pedig Vasvári Terézia, akitől két fia született.

Elárulta, miből él
Vitray Tamás nehéz éveket tudhat maga mögött, de mostanra ismét remek egészségnek örvend. Ennek köszönhetően újra dolgozni kezdett, műsorokat készít, most pedig azt is elárulta, miből él pontosan.

"Újból nekiláthattam a munkának, és nagy örömmel csinálom. Mellesleg szólva, egyelőre a költségeket magam állom a nyugdíjamból és az örökös tagság után kapott pótlékból. Stúdióbérlet, az operatőr és a vágó díja engem terhel. Természetesen megpróbálom kipótolni, amúgy képtelen lennék a fenti állandó bevételekből fedezni a műsorok árát. Ami azt jelenti, hogy egyéb felkéréseket is vállalok, ha megkeresnek és ha hozzám illő feladatot kapok" - mondta a tévés legenda, aki arra is kitért, hogy Vernus Xavér Mezőlakra szervezett koncertjein is fontos feladat vár rá, az orgonaművész templomában.

"Amolyan ceremóniamestere leszek az eseményeknek, amelybe természetesen beszélgetések is értendők. Már készülök a feladatra. Angliából hozattam négy olyan tanulmánykötetet, amelynek egyikét-másikát még tanuló éveimből ismertem, de természetesen újra "átveszem".

ddddddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap