Válása után Judyra újra rátalált a szerelem: Nem gondoltad volna, de ő az új párja, akivel már össze is költözött

Válása után Judyra újra rátalált a szerelem: Nem gondoltad volna, de ő az új párja, akivel már össze is költözött

Judy új kapcsolatáról nyilatkozott.

Hosszú ideig igyekezett megmenteni 15 évig tartó házasságát Judy, sokáig vívódott, mire meghozta férjével a döntést: külön folytatják. Az énekesnő mára lezárta a múltat, ez is kellett ahhoz, hogy újra boldog legyen.

Judy úgy gondolja, hogy minden kapcsolat más. Más volt a házassága és teljesen más az élet Krisztiánnal, akivel akkor találtak egymásra, amikor a legkevésbé számított rá a sztáranyuka.
„Nemsokára 50 éves leszek, de sokat tanultam ebben a kapcsolatban – mesélte Judy.

– Krisztián elképesztően jó fej, nálunk felborult a hagyományosnak mondott séma, nem minden a nő dolga: mindenben segít, ha úgy van, mosogat, porszívózik, viszi a kutyákat sétálni, vagy éppen tanul Majszival. Szerencsére a lányom is hamar elfogadta, hogy van új kapcsolatom, aki ráadásul elég gyorsan kiderült: életünk része lesz. Az összeköltözésünk is úgy alakult, ahogy a szerelmünk: Krisztián szépen belesimult az életünkbe!”
A Groovehouse együttes énekesnője boldogan mesélte, hogy nagyon jó azt érezni: párja mindenben mellette áll.

„Ő a társam, akivel nemcsak a szerelmes pillanatokon lehet osztozni, hanem a szürke hétköznapokon is. Persze senki ne értse félre, neki is vannak hibái, mint ahogy mindenkinek vannak, de ahogy én is, úgy ő is igyekszik alkalmazkodni, hogy még inkább összecsiszolódjunk! Még közös naptárunk is van, ahová mindkettőnk munkái, tennivalói be vannak írva, hogy tudjunk tervezni. És mondjuk, ha ő egy órával később ér haza, mint ahogy be van írva, akkor szól. És ez olyan klassz! Mint ahogy az is, hogy figyelünk arra, sok közös program legyen: imádunk kirándulni Majszival és a kutyákkal, de arra is fordítunk időt, hogy kettesben legyünk!”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap