Rendkívüli bejelentés! Nincs többé! Lecseréli a TV2 a Sztárban Sztárt - EZ a műsor lesz helyette

Rendkívüli bejelentés! Nincs többé! Lecseréli a TV2 a Sztárban Sztárt - EZ a műsor lesz helyette

“A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába” – kapta a választ a csatornától a Blikk arra a kérdésre, lesz-e tavasszal Sztárban Sztár, és ha nem, mi lesz helyette.
A lap egy informátorától megtudta, a műsort egyebek közt azért sem könnyű megrendezni, mert minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban.
„ A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába” – kaptuk a választ a csatornától arra a kérdésünkre, lesz-e tavasszal Sztárban Sztár, és ha nem, mi lesz helyette.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap