Váratlan kedvezményekre jogosultak az egész országban a nyugdíjasok, még pár napig élhetnek vele - ÍME

Váratlan kedvezményekre jogosultak az egész országban a nyugdíjasok, még pár napig élhetnek vele - ÍME

A 13. havi nyugdíj egészségtudatos elköltésére tesz javaslatot legalább nyolc termálfürdő, ahol még a kedvezményes jegyekre is újabb kedvezmények vehetők igénybe.
A hazai termálfürdők többsége kedvezményes jeggyel várja a nyugdíjasokat egész évben, de vannak fürdők, amelyek további kedvezményekkel kedveskednek a februárban fürdőzni vágyó nyugdíjasoknak – írja a Termálonline. A szintén februárban megkapott 13. havi nyugdíj elköltésére tehát a melegvizes medencéket és egyéb wellness programokat kínáló egységek is kínálnak alkalmat.

Berekfürdő: február 28-án a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.

Hajdúnánás: februárban 29-én a nyugdíjas napijegy ára 2500 forint.

Nyírbátor: a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő február 29-ig érvényes akciójának keretében 50 százalékos kedvezményt kínálnak a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő.
Nyíregyháza: hétfőnként és csütörtökönként olcsóbbak a nyugdíjas belépők az Aquarius Élményfürdőben. Ez 4100 forintos jegyárat jelent,a helyi nyugdíjasok számára pedig csak 2300 forintba kerül a belépő.

Pápa: hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas igazolvány 50 százalékos kedvezményt biztosít a Várkertfürdőben. Az akció május 31-ig tart, az ünnepnapok kivételével.

Ráckeve: a nyugdíjasok hétfőnként és csütörtökönként (kivéve, ha ünnepnapra esik) 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt az Aqua Land Termálfürdőbe.

Sárvár: a tanítási szünetek kivételével egész évben elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ezeken a napokon az ONFYI igazolványukat bemutató vendégek féláron, jelenleg 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap