Varga Judit volt férje nem hallgat tovább! Betelt a pohár - Durván kitálalt mi is folyik itt valójában...ÍME

Varga Judit volt férje nem hallgat tovább! Betelt a pohár - Durván kitálalt mi is folyik itt valójában...ÍME

„Kedves András, jól fizet Toni? Ha esetleg nem sikerült vmit értelmezni, szívesen elmesélem. A KEHI vizsgálatra és az épület előtt álló rendőrökre úgy emlékszem kb. 100 tanú van”– ezt Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter írta egy kommentben Hont András posztja alá, amiben Hont, vagyis a HVG volt rovatvezetője, jelenleg pedig az ATV Öt című műsorának állandó szereplője Magyar képességeit vitatta. Pontosabban azt írta Magyar Péterről:
„Tehát. Behívják a házassága megromlásakor egyenesen a Karmelitába eligazításra, de ő nem alkuszik, hanem a »botos verziót« választja. Majd ráküldik a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, majd kisvártatva kinevezik több cég vezetésébe. Aha. Én nem kérhetek ilyen botos verziót? És hogy ne csak a szekértolás legyen: te, Atyaúristen, milyen képességű emberekre vannak bízva cégek a NER-ben?”Magyar Péter végül váratlan módon az egyik vezető mellékszereplője lett a cikkünk nyomán a héten kirobbant botránynak, ami Novák Katalin köztársasági elnök és Magyar exfelesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondásához vezetett. Magyar először egy nyilvános poszt alatti kommentjében azt írta, valószínűleg többen is hibáztak K. Endre kegyelménél, majd bejelentette, lemond állami céges pozícióiról.
Utóbbi posztjában akkor azt írta: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.”

Magyar mindezek után vasárnap este a Partizánnak adott interjút, amiben gyakorlatilag kitálalt, mert szerinte bizonyos dolgokat ki kell mondaniForrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap