Mentőnek kellett elszállítania az RTL sztárját, miután a párja úgy összeverte - Felkavaró részletek:

Mentőnek kellett elszállítania az RTL sztárját, miután a párja úgy összeverte - Felkavaró részletek:

Több szomszédjuk is szemtanúja volt a brutális vitának.

VV Virág és vőlegénye ismét a figyelem középpontjába kerültek, miután egy újabb hangos és erőszakos incidens során a hatóságoknak is közbe kellett lépniük a lakhelyükön. A fiatal valóságshow-szereplő és a párja közötti vita ezúttal olyan mértéket öltött, hogy a helyszínre érkező mentőknek kórházba kellett szállítaniuk Virágot.
A nézeteltérés állítólag Virág 22. születésnapi bulija során csúcsosodott ki. Baukó Éva, akit annak idején szintén a Való Világ tett híressé, szemtanúként nyilatkozott hivatalos Facebook-oldalán a szörnyű esetről.

„Virág és a pasija a TV-t, bútorokat, radiátort kidobták az alattuk lévő szomszédra (képzeljük el, ha eltalálja), és Virág ki akart ugrani az emeletről! A barátja pépesre verte, vérzett mindene, a lakók látták! 8 rendőr vonult a helyszínre, Virágot elvitte a mentő!"


A Redditen időközben megjelent egy Instagramról lementett videó is, amelyben Virág hangosan vitatkozik párjával, és azzal vádolja meg, hogy megcsalta. A felvételen az is tisztán látható, hogy Virág egy poharat dob a vőlegénye felé, ami össze is törik.

A videó kommentszekciójában sokan kifejezték aggodalmukat Virág jövőjével kapcsolatban, és arra figyelmeztették őt, hogy ha nem változtat az életén, súlyos következményekkel kell számolnia.

„Én már nem tudom sajnálni sem ezt a csajt… Ha záros határidőn belül nem vonul be egy elvonóra, és nem szakítja meg ezzel a mocskos, féreg, toxikus pasijával a kapcsolatot, nem fog sokáig élni"

— írta a hozzászóló.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap