A legnagyobb titokban szakított a csodálatos hangú magyar énekesnő és... - ÍGY derült ki

A legnagyobb titokban szakított a csodálatos hangú magyar énekesnő és... - ÍGY derült ki

Ezt tudni most.

A csodás hangú Nórár Mary hosszú éveken keresztül dolgozott együtt volt menedzserével, akivel pár hete minden jel szerint szakítottak – szúrta ki a Metropol.
Mintha nem lenne szerencsés a menedzsereivel

Mint annak idején megírtuk, az egész országot bejárta a hír, amikor az énekesnő csúnya körülmények között szakított az első menedzsment cégével, a Skyforce-szal, akikkel hosszú ideig bíróságra jártak. Abban az elválásban volt minden, mint egy igazi krimiben: elszámolási vita, letiltott YouTube-klipek, személyi szabadság korlátozása...
Ezután a botrányos elválás után szerencséje volt, mert szinte azonnal talált magának egy új menedzsert, akivel egyesült erővel vetette bele magát a munkába. Nótár Mary segítsége ott volt mindenhol, ahol csak kellett, segített a koncertek szervezésében, a sajtókapcsolatok ápolásában, az utazások lebonyolításában és úgy általában mindenben, a hétköznapokon is. És most vele is vége. Valami mégsem működött...

Mary és a menedzsere pár hete búcsút intett egymásnak.

Az elválást nem verték nagy dobra, de azért voltak jelek, például már nem lájkolják egymást a közösségi oldalakon – írja a Metropol.

Mary azonban nem maradt egyedül, már van másik segédje, aki azonban nem szakmabeli... Sokak számára talán furcsa váltásnak tűnik, hiszen az új menedzser eredeti szakmája fodrász.

Az énekesnő nem jelentette be hivatalosan, hogy új menedzsere van, de egy kérdésre, hogy kinél lehet koncertet szervezni, egy eddig ismeretlen hölgyet jelölt meg kontakt személyként. A nőről egyelőre semmit sem tudni, a szakmai előéletével kapcsolatban nincsenek információk, az Instagram-oldalának tanúsága szerint fodrászként dolgozik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap