Kéz a kézben fotózták le Varga Juditot egy ötcsillagos szállodában EZZEL az ismert férfival - Igen, valóban Ő van a képen

Kéz a kézben fotózták le Varga Juditot egy ötcsillagos szállodában EZZEL az ismert férfival - Igen, valóban Ő van a képen

Windisch Lászlóról és Varga Juditról a W Budapest ötcsillagos szálloda bárjában fénykép is készült, ahogy kéz a kézben társalognak.
Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi ügy miatt visszavonult a közélettől, és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról, szombat este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével – írja a 444 cikkére hivatkozva a 24.hu.

Windisch Lászlóról és Varga Juditról a W Budapest ötcsillagos szálloda bárjában fénykép is készült, ahogy kéz a kézben társalognak. A lap megemlíti, hogy az ÁSZ elnökét és a Magyar Pétertől, volt férjétől tavaly elvált ex minisztert nem először látják együtt.

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint január 4-én egymás mellett ültek a Zeneakadémián, ami jóval Varga Judit lemondása előtt történt, amikor még aktív fideszes politikus volt.
A 444 szerint kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is. A 24.hu úgy tudja, hogy a kapcsolat tavaly, év közepén kezdődött.

A lap kitér arra is, hogy Windischre, mint az Állami Számvevőszék elnökére vonatkoznak az ÁSZ etikai szabályai is. A szervezet saját etikai kódexe kitér az elfogulatlanság fontosságára, ezen belül pedig kifejezetten a személyes érintettség és az érzelmek szerepére is.

A kódex szerint nemcsak az anyagi érdekek, hanem érzelmek akadályozhatják az elfogulatlan munkát, márpedig az ÁSZ akkor is készített a Fideszről jelentést, amikor Varga még a párt egyik vezető arca volt.

A lap meg is kérdezte az ÁSZ-t, hogyan tartják összeegyeztethetőnek az etikai kódex rendelkezéseivel a magánéleti kapcsolatot.

Az Állami Számvevőszék elnöke sem most, sem korábban nem keverte össze a munkáját a magánéletével. Munkáját a jogszabályi előírásoknak megfelelően, részrehajlás és elfogultság nélkül végzi és végezte, összeférhetetlenségi ok sem most, sem korábban nem állt fent – írta a szervezet, és hozzátették azt is, hogy az Állami Számvevőszék elnöke a magánéletét érintő kérdésekről sem most, sem a jövőben nem kíván nyilatkozni.

A fotót IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap