Borzalmas dologra ébredt szerda reggel Magyarország - Felfoghatatlan

Borzalmas dologra ébredt szerda reggel Magyarország - Felfoghatatlan

Borzalmas baleset történt szerda reggel a 4-es főút 129. és a 130. kilométere között, Fegyvernek közelében. Elsődleges információk szerint egy autó és nyerges vontató haladt egymással szemben, amikor frontálisan ütköztek.
Az autó szinte teljesen összeroncsolódott

Az ütközés ereje szinte porrá zúzta a kocsi elejét: az teljesen összeroncsolódott, a bent egyedül utazó sofőrt pedig a tűzoltók segítségével emelték ki az autóból. Bár mentő és mentőhelikopter is érkezett: a kocsiból kiszabadított férfin már nem lehetett segíteni, ő a helyszínen életét vesztette.
Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan is történt a baleset, a helyszínen tartózkodó szemtanúk szerint a kocsi mehetett át a szembejövő sávba, ahol aztán a kamionnal összeütközött. Többen azt mondják, hogy az autós előzni akart, ezért vágódott ki az előtte haladó kocsi mögül, azonban nem mérte fel jól a távolságot, ekkor történt a baleset.

Az autót vezető kenderesi férfit, Istvánt többen is ismerték a környéken, és egy emberként állítják: a férfi megfontolt sofőr volt.

Lehetséges, hogy rosszul lett, vagy valami a kocsival történt.

Fiatal férfi már majdnem otthonánál járt, amikor a szörnyűség történt.

Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet és István halálát, a nyomozás fogja kideríteni. A körülményeket szakértők bevonásával vizsgálják.

A balesetről készült helyszíni fotókért KATTINTSON IDE!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap