Durván nekimentek Varga Judit volt férjének - OLYAT kapott, amiből nehéz lesz felállni

Durván nekimentek Varga Judit volt férjének - OLYAT kapott, amiből nehéz lesz felállni

Tovább üzenget egymásnak a közösségi médiában Ceglédi Zoltán és Varga Judit volt férje. A politikai elemző nem hagyta szó nélkül, hogy Magyar Péter a „propagandagépezet megmondóemberének” nevezte.
Mint írtuk, Ceglédi Zoltán és Varga Judit volt férje között kommentháború robbant ki a múlt héten, miután a jogász azt állította, hogy a politikai elemző Facebook-posztjait a NER fizeti. Ceglédi Zoltán azonnal odaszúrt Magyarnak, kiemelve, hogy vele ellentétben ő eddig egy forintot nem kapott a rendszertől.

Varga Judit volt férje kedden arra kérte a követőit, hogy az általa propagandagépezetnek tartott médiumok és a megmondóemberek közösségi oldalain is reklámozzák a március 15-ére tervezett rendezvényét. Magyar Péter név szerint említette Ceglédi Zoltánt, aki nem sokáig hagyta válasz nélkül a jogászt.
Figyelj, nyomigyerek, kirakom magamtól. Mindenki, aki nagyon kínosan akarja érezni magát a nemzeti ünnepen, az a kommentben linkelt eseményen tudja meghallgatni Varga Judit volt férjét

– írta Facebook-bejegyzésében Ceglédi Zoltán.

A politikai elemző szerdán is folytatta a Magyar Péternek címzett odaszúrást. Mint írta, hétfőig nem lesz elérhető, így távollétét „használják ki a Nagy Rendszerváltó Forradalom kirobbantására, hisz most nem tudja majd megakadályozni”.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap