Kiderült! Nem fogod elhinni, pedig igaz! Ő volt Koncz Zsuzsa első férje

Kiderült! Nem fogod elhinni, pedig igaz! Ő volt Koncz Zsuzsa első férje

Hihetetlen, de több mint 60 éve van a pályán Koncz Zsuzsa. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnő 1962-ben a Ki mit tud?-on tűnt fel gimnáziumi osztálytársa, Gergely Ági oldalán, végül másodikak lettek. "Tonnaszámra kaptam a magyar anyák átkozódó leveleit, amikor valamelyik első táncdalfesztiválon igazi miniruhában léptem fel. Fel voltak háborodva hogy megrontom a magyar ifjúságot" - olvasható a Bestben.
Koncz Zsuzsa első férje Boldizsár Miklós drámaíró, dramaturg volt, akivel 1970. április 3-án kötött házasságot, az esküvőn Illés Lajos volt Koncz Zsuzsa tanúja. Az énekesnő később kapcsolatban élt a nála 15 évvel fiatalabb Mácsai Pállal.
"Szerencsés voltam a szerelemben, hiszen életem során többször is átélhettem ezt a csodálatos érzést, és tudom vannak sajnos akiket Ámor nyila életük során elkerült" - vallja az énekesnő.

Koncz Zsuzsa nem sokat beszél a magánéletéről. Nem véletlenül. "Nekem a magánélet a visszavonulás, a nyugalom, a feltöltődés területe, amelyből erőt, energiát nyernek a továbbiakhoz. Ezt szeretném megőrizni a magam számára. Úgy gondolom ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Az én közszereplésem a dalokkal kezdődik és azokkal véget ér" - árulta el Koncz Zsuzsa.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap