Együtt van Erdélyi Mónika Jákob Zolival? EZT mondta a kapcsolatukról az egykori tévés

Együtt van Erdélyi Mónika Jákob Zolival? EZT mondta a kapcsolatukról az egykori tévés

Már egy ideje beindult a találgatás, hogy vajon kire esik az egykori Nagy Ő választása, hiszen a műsorban mégsem találta meg a szerelemet. Körmös Bettivel szakítottak, nem folytatták műsoron kívül a kapcsolatukat, Erdélyi Mónikával azonban feltűnően sok időt tölt együtt Jákob Zoli.
Mi van Jákob Zoli és Erdélyi Mónika között?

Az üzletember és az egykori tévés jó kapcsolatot ápolnak. Mónikának tetszik Zoli humora és lazasága, ahogyan ő fogalmazott. Majd azt is elárulta a hot! magazinnak, hogy Jákob Zoli annyira ért a női lélekhez, hogy nemrég neki öntötte ki a lelkét, amikor egy csúnya támadás érte őt:
– Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet, és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és fél órán keresztül ápolta a lelkemet.

Általában én vagyok másoknak a lelki szemetesláda, de ha igazságtalanul bántanak, megbénít a fájdalom. Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak; a lelki társam lett. Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet, hogy egyszer erre is sor kerül.

Majd az is kiderült, hogy gyakran találkoznak, sok időt töltenek együtt Erdélyi Mónikáék, és már a közös munkáról is szó esett:

– Nagyjából hetente találkozunk. Zoli már jól ismeri Mol­lit, én pedig a nagyfiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Ha vele vagyok, úgy érzem, hogy olyan, mintha töltőre tennének.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap